steam hesap degısıkligi

darleXx

Recruit
Nov 22, 2025
1
0
1
Merhaba,
Bannerlord Online hesabımla ilgili yardıma ihtiyacım var.

Oyunu kuzenimin Steam hesabında oynuyordum ve BO hesabım onun Steam hesabına bağlandı. Şimdi oyunu kendi Steam hesabım üzerinden satın aldım, ancak BO hesabıma giriş yapamıyorum çünkü hesabım zaten başka bir Steam hesabına bağlı görünüyor.

BO hesabımın eski Steam hesabımdan bağlantısının kaldırılmasını veya mevcut Steam hesabıma aktarılmasını talep ediyorum.

Lütfen BO hesabıma tekrar erişim sağlamama yardım edin.
Teşekkür ederim.

moonlight.exe

Administrator
Staff member
Nov 12, 2020
402
196
43
Merhaba,
Bannerlord Online hesabımla ilgili yardıma ihtiyacım var.

Oyunu kuzenimin Steam hesabında oynuyordum ve BO hesabım onun Steam hesabına bağlandı. Şimdi oyunu kendi Steam hesabım üzerinden satın aldım, ancak BO hesabıma giriş yapamıyorum çünkü hesabım zaten başka bir Steam hesabına bağlı görünüyor.

BO hesabımın eski Steam hesabımdan bağlantısının kaldırılmasını veya mevcut Steam hesabıma aktarılmasını talep ediyorum.

İşte bilgilerim:
Eski Steam hesabı kullanıcı adı: SimonlazmoN
Yeni Steam hesabı kullanıcı adı: darleX
BO hesabımın kullanıcı adı: darleXx
BO hesabıma bağlı e-posta: memet.gneyy3368@gmail.com

Lütfen BO hesabıma tekrar erişim sağlamama yardım edin.
Teşekkür ederim.
Hello, at the moment there is no mechanism to unlink and link a new Steam account. Linking happens only once and it is mentioned when you are linking your Steam for the first time.

Merhaba, şu anda yeni bir Steam hesabını bağlantısını kaldırmak ve yeni bir hesapla bağlantı kurmak için herhangi bir mekanizma bulunmamaktadır. Bağlantı kurma işlemi yalnızca bir kez gerçekleştirilir ve Steam hesabınızı ilk kez bağladığınızda bu durum belirtilir.